Skip to main content

Συστήματα Ασφάλειας - Πυρασφάλειας Ξενοδοχείων

Στην ΚΕΜΕΤΑ ΑE προσφέρουμε λύσεις στους τομείς Διαχείρισης Ενέργειας, Συστήματα Ασφάλειας - Πυρασφάλειας Ξενοδοχείων.

Η αυξανόμενη ζήτηση σε καταλύματα στην πατρίδα μας δημιουργεί νέες προκλήσεις για τα στελέχη και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην τουριστική Βιομηχανία.
Η πρόταση μας συνίσταται στην δημιουργία ενοποιημένων συστημάτων (integrated systems) που μπορούν να βελτιώσουν την αίσθηση άνεσης και την ασφάλεια του χώρου μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.
Με ανάλυση και προσεκτική μελέτη όλων των χώρων και των εγκαταστάσεων μπορούμε να προσεγγίσουμε τις ανάγκες της μονάδας και να δώσουμε λύσεις που θα μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων.
Παράλληλα ο προσεκτικά σχεδιασμένος διακριτικός αι καλαίσθητος φωτισμός ασφαλείας σε συνδυασμό με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, τα Συστήματα Ασφάλειας - Πυρασφάλειας Ξενοδοχείων παρέχουν στο προσωπικό ασφάλειας και στο τεχνικό προσωπικό της μονάδας την δυνατότητα να παρεμβαίνει άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό θα μπορούσε να ενοχλήσει τους φιλοξενούμενους στην μονάδας σας.
Όλα τα συστήματα ασφάλειας - πυρασφάλειας ξενοδοχείων χειρίζονται και προγραμματίζονται από μια κεντρική κονσόλα χειρισμού. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε την ταχύτητα απόκρισης σε κάθε πιθανό συμβάν (βλάβη, δυσλειτουργία κ.α.)

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την εμπειρία μας στα Συστήματα Ασφάλειας - Πυρασφάλειας Ξενοδοχείων;
Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το σύστημα που θα επιλέξετε όχι μόνο θα σχεδιαστεί και θα εγκατασταθεί από έμπειρους εξουσιοδοτημένους από τους οίκους κατασκευής τεχνικούς και μηχανικούς, αλλά και ότι θα εκμεταλλευτούμε πλήρως της δυνατότητες του συστήματος που εγκαταστάθηκε.
Σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις απαιτείται πλήρης ανάλυση και εκπαίδευση των χρηστών στα συστήματα. Οι χρήστες των συστημάτων θα εκπαιδευτούν από εμάς και θα βεβαιώσουμε την ικανότητά τους να χειρίζονται τα Συστήματα Ασφάλειας - Πυρασφάλειας Ξενοδοχείων μόνο όταν οι γνώσεις είναι επαρκείς.
Η καλή λειτουργία τους συστήματος διασφαλίζεται από τη μακρόχρονη εγγύηση που παρέχουμε (2 έτη) τόσο για τα υλικά όσο και για τις εγκαταστάσεις.
Τέλος μετά την ολοκλήρωση του έργου παρέχουμε την δυνατότητα σύναψης συμβολαίου συντήρησης και επανάληψης σε τακτά χρονικά διαστήματα της εκπαίδευσης ώστε να διασφαλίζεται σε βάθος χρόνου η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

 
Μέλη της BNI Greece , του μεγαλύτερου επιχειρηματικού δικτύου ανάπτυξης και συνεργασίας παγκοσμίως
 
Μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Στόχος της ΕΕΝΕ αποτελεί η ανάπτυξη και προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μέσα από ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο με την πολιτική ηγεσία του τόπου, την κοινωνία και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης.
 
Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ). Το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που υποστηρίζει τη διαμόρφωση / υποστήριξη προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας, ώστε να αποτρέπονται / μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις σχετικά με την κατάρτιση νόμων, αποφάσεων και κανονισμών προδιαγραφών πυροπροστασίας και μηχανισμού τήρησής τους.
Ρήγα Φεραίου 16β
Νέα Χαλκηδόνα
14343, Αθήνα
  • ΑΡ. ΓΕΜΗ 069685103000