Η ΚΕΜΕΤΑ αναζητά να προσλάβει ΤΕΧΝΙΚΟ εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας!

Η εταιρεία μας, με έδρα στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής και με δραστηριότητα σε όλη τη Ελλάδα, αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων συστημάτων ασφαλείας για κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο.

Όραμα μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων κι επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται, διασφαλίζοντας ότι όλα όσα έχουν ουσιαστική αξία για εκείνους είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού πλάνου μας, η εταιρία αναζητά να προσλάβει Τεχνικό εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας πλήρους απασχόλησης. O μελλοντικός συνεργάτης θα ενταχθεί στην ομάδα εγκατάστασης και συντήρησης, με κύρια καθήκοντα την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης, CCTV και ελέγχου πρόσβασης

Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε εγκαταστάσεις, άδεια εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας, καλή γνώση Η/Υ , άδεια οδήγησης και ηλικία έως 40 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με τίτλο "CV-FIELD ENGINEER (ονοματεπώνυμο)" 

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας