Δοκιμή στο Σύστημα Αυτόματης Κατάσβεσης του Χώρου Αποθήκευσης Αρχείου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Για να ολοκληρωθεί η παράδοση του έργου ‘ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’ Η Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α. πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες δοκιμές που έχουν γίνει σε συστήματα υψηλής πίεσης CO2. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, στον χώρο εγκαταστάθηκε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να καταγράψει το χρονικό. Η ενεργοποίηση του συστήματος έγινε με χρήση του κομβίου κατάσβεσης.


Αρχικά έγινε ενεργοποίηση της επιλογικής βαλβίδας, στην συνέχεια έγινε ενεργοποίηση των φιαλών πιλότων για 48 φιάλες των 50 χλγ έκαστη (συνολικά εκλυόμενη ποσότητα 2400 χλγ CO2) και το υλικό παροχετεύτηκε με επιτυχία στον χώρο όπου είχε τοποθετηθεί λυχνία πετρελαίου για να εξακριβωθεί η επιτυχία της κατάσβεσης.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό όπως θα δείτε.

Στο έργο είχε προηγηθεί δοκιμή 100% όλων των συσκευών με εξομοιωτές καπνού και θερμοκρασίας και επιβεβαιώθηκαν όλα τα σενάρια που προβλέπουν οι κανονισμοί και είχε ζητήσει η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. οι μηχανικοί της οποίας παραβρέθηκαν στην δοκιμή προκειμένου να παραλάβουν το έργο.

 

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας