ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ: Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα συναγερμού;

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα συναγερμού; Πόσο κάνει ένας συναγερμός; Ο γνωστός του ξαδέλφου της θειάς μου βάζει συναγερμούς και είναι πολύ καλός μάστορας. Έβαλα το καλύτερο σύστημα συναγερμού Θέλω το σύστημα να είναι απλό και να μην πολυασχολούμαι. Όλα τα ποιο πάνω είναι συνηθισμένες εκφράσεις, ερωτήσεις που όλοι ακούμε συχνά. Τι ακριβώς όμως πρέπει να κοιτάξουμε πριν επιλέξουμε εγκαταστάτη και σύστημα.

✓ Είναι πίσω από τον εγκαταστάτη κάποια εταιρεία η οποία θα μας καλύψει ακόμα και όταν αυτός δεν είναι διαθέσιμος;

✓ Είναι πιστοποιημένος ο εγκαταστάτης για το προϊόν που προσφέρει;

✓ Έχει άδεια (η εταιρεία) από το υπουργείο προστασίας του πολίτη για να εγκαθιστά συναγερμούς (είναι υποχρεωτικό από τον νόμο);

✓ Έχει άδεια από το από το υπουργείο προστασίας του πολίτη για να εγκαθιστά συναγερμούς το προσωπικό;

✓ Έχει εγγύηση το σύστημα σαν τμήματα και σαν σύνολο;

Τι εννοούμε αναλυτικά.

Ένα εύκολο σύστημα συναγερμού είναι εύκολο και για αυτόν που επιβουλεύεται την περιουσία και την ασφάλεια σας. Το σύστημα συναγερμού αποτελείται από πολλά υλικά που το κάθε ένα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από ανεγνωρισμένο και πιστοποιημένο εργοστάσιο και να καλύπτεται με δύο (2) χρόνια εγγύηση τουλάχιστον. Τον συναγερμό δεν τον εγκαθιστά ποτέ μάστορας. Η εγκατάσταση γίνεται από πιστοποιημένους τεχνικούς που φέρουν ειδική άδεια εγκαταστάτη. Η ποιότητα της εγκατάστασης εξασφαλίζει την λειτουργία και την λειτουργικότητα του συστήματος.

Η ΚΕΜΕΤΑ μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα σύστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σας στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9525333.

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας