Η εταιρία ΚΕΜΕΤΑ εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και αποτελεί επίσημο μέλος της.

Η εταιρία ΚΕΜΕΤΑ από τις 06 Δεκεμβρίου 2019 εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και αποτελεί επίσημο μέλος της.

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 και αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.
Στόχος της ΕΕΝΕ αποτελεί η ανάπτυξη και προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσα από ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο με την πολιτική ηγεσία του τόπου, την κοινωνία και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης. Επιδίωξη της ΕΕΝΕ είναι να ακούγεται θετικά η φωνή του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και να αντιμετωπίζεται ο επιχειρηματίας ως παράγων καινοτομίας και δημιουργίας.
Υγιής επιχειρηματική δράση σημαίνει εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα. Σημαίνει εταιρική διακυβέρνηση και εταιρική κοινωνική ευθύνη. Συνεπάγεται στήριξη εκείνων των δυνάμεων που επιδιώκουν την υλοποίηση των κρίσιμων μεταρρυθμίσεων που απαιτεί ο τόπος μας.

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας