3 απλές συμβουλές για να σχεδιάσετε σωστά την ασφάλεια του σπιτιού σας όσο θα λείπετε διακοπές!

Ίσως έχετε ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας και έχετε ήδη κλείσει τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Πριν, όμως, κλείσετε τη πόρτα πίσω σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στην εξασφάλιση προστασίας της οικίας σας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι πιο διαδεδομένοι μήνες διακοπών και χωρίς καμία έκπληξη είναι και οι μήνες με τους υψηλότερους δείκτες διαρρήξεων.
Για να ευχαριστηθείτε στο μέγιστο τις διακοπές σας, χωρίς άγχη και έγνοιες η KEMETA συγκέντρωσε για εσάς 3 συμβουλές για να σχεδιάσετε σωστά την ασφάλεια του σπιτιού σας.

1. Μην αναρτήσετε στα Social Media ότι πάτε διακοπές. Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ, μην ανεβάζετε φωτογραφίες και μην κάνετε check in. Πολλοί διαρρήκτες στοχοποιούν το σπίτι που θα διαρρήξουν μέσω των social media και αφού ο ίδιος ο ιδιοκτήτης τους πληροφόρησε για την απουσία του! Κρατήστε, λοιπόν, αυτές τις στιγμές ιδιωτικές και προτιμήστε να τις δημοσιεύσετε, αν θέλετε, αφού επιστρέψετε.
2.Τοποθετήστε σύστημα συναγερμού. Η ασφάλεια της οικίας σας είναι πολύ βασική και ένας αποτελεσματικός τρόπος για να την πετύχετε είναι η τοποθέτηση συστήματος συναγερμού. Μπορείτε μάλιστα να τοποθετήστε και κάμερες, τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε απευθείας από το κινητό σας! Μια μικρή επένδυση που αξίζει και θα σας προσφέρει την απόλυτη ηρεμία. Επιπλέον, τοποθετήστε τα αυτοκόλλητα της εταιρείας που επιλέξατε στα πιο προφανή και προσιτά σημεία εισόδου της οικίας σας  αφήστε τα να λειτουργήσουν ως ανατρεπτικός παράγοντας.
3.Αφήστε ένα δεύτερο κλειδί σε κάποιον από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον. Ζητήστε από ένα φίλο σας να ελέγχει την οικία σας σε συχνή βάση, και να μαζεύει τα φυλλάδια που προδίδουν ότι απουσιάζετε από το σπίτι.

Στην ΚΕΜΕΤΑ διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε οικίες & επαγγελματικούς χώρους. Εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001:2007, EN ISO 14001:2004 και EN ISO 9001:2008, διαδικασία η οποία πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA CERT GMBH και TUV AUSTRIA HELLAS. Επίσης αδειοδοτηθήκαμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με την απόφαση Α.Π. 3015/39/60/2010-ιθ΄.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας για το χώρο που θέλετε να καλύψετε!

Στοιχεία Επικοινωνίας 

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας