Η ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρίας M.E.C.C. ALTE S.P.A σε Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρία ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ είναι αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της Ιταλικής εταιρίας M.E.C.C. ALTE S.P.A. Η MECC ALTE SPA ειδικεύεται στην κατασκευή γεννητριών εναλλασομένου και συνεχούς ρεύματος, γεννητριών με ηλεκτροκόλληση, γεννητριών μόνιμου μαγνήτη με εφαρμογή στις μικρές ανεμογεννήτριες, γεννητριών μεταβαλλόμενων στροφών για υδροηλεκτρικά έργα. Η εταιρία έχει εμπειρία στην έρευνα, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη χαμηλού κόστος γεννητριών. Η κατασκευή των προιόντων της πραγματοποιείται στην Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία και Κίνα. Η συνεργασία μας με την εταιρία MECC ALTE SPA χρονολογείται επί σειρά ετών.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση Διοίκησης της ΚΕΜΕΤΑ σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λόγω Κορωνοϊού

Κύριοι καλημέρα σας,
Όλοι μας βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει από την εξάπλωση του Κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Οι μαρτυρίες και αυτό το οποίο φαίνεται αν κάποιος διαβάσει τα sites, τον τύπο αλλά και όσα λέγονται σε τηλεόραση και ραδιόφωνο είναι ότι ο ιός ήρθε για να μείνει, δεν θα φύγει το καλοκαίρι απλά θα μειωθούν πιθανόν (ακόμη οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι) τα κρούσματα και από τον Οκτώβριο θα υπάρξει ένα νέο κύμα μέχρι ότου βρεθεί το εμβόλιο το οποίο όμως άλλοι επιστήμονες εκτιμούν ότι θα βρεθεί στις αρχές του 2021 και άλλοι στο τέλος του 2021. Το ερώτημα είναι μέχρι τότε τι θα κάνουμε;

Διαβάστε Περισσότερα

Η ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ αντιπρόσωπος της εταιρείας HYDROPOMPE SRL

Η εταιρία ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ είναι αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της Ιταλικής εταιρίας HYDROPOMPE SRL η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών υποβρύχιων αντλιών για θολά νερά, αστικά και βιομηχανικά λύματα, βαριά λύματα που απαιτούν τεμαχισμό κατά την άντληση. Οι αντλίες της εταιρίας HYDROPOMPE SRL ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητά τους και είναι κατάλληλες για βαριές χρήσεις χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση. Η συνεργασία μας με την εταιρία HYDROPOMPE SRL χρονολογείται επί σειρά ετών.

Δείτε την επιστολή εξουσιοδότησης ΕΔΩ

H KEMETA ΟΕ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της μέσω του καινοτόμου software Trulios

Το Trulios είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, ελέγχου και συντήρησης έργων και εγκαταστάσεων από την EarthOnWire.
Διαθέτει:

✓Ενσωματωμένο Σύστημα Υποστήριξης
Καμιά ερώτηση και καμία παρατήρηση πελατών δεν μένει αναπάντητο 

Διαβάστε Περισσότερα

Η εταιρία ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και αποτελεί επίσημο μέλος της.

Η εταιρία ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ από τις 06 Δεκεμβρίου 2019 εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και αποτελεί επίσημο μέλος της.

Διαβάστε Περισσότερα

3 απλές συμβουλές για να σχεδιάσετε σωστά την ασφάλεια του σπιτιού σας όσο θα λείπετε διακοπές!

Ίσως έχετε ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας και έχετε ήδη κλείσει τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Πριν, όμως, κλείσετε τη πόρτα πίσω σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στην εξασφάλιση προστασίας της οικίας σας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι πιο διαδεδομένοι μήνες διακοπών και χωρίς καμία έκπληξη είναι και οι μήνες με τους υψηλότερους δείκτες διαρρήξεων.
Για να ευχαριστηθείτε στο μέγιστο τις διακοπές σας, χωρίς άγχη και έγνοιες η KEMETA ΟΕ συγκέντρωσε για εσάς 3 συμβουλές για να σχεδιάσετε σωστά την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Διαβάστε Περισσότερα

H εταιρεία KEMETA περήφανος χορηγός του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ / ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Η εταιρεία μας Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α. ανέλαβε την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού στην βιβλιοθήκη του συλλόγου τρίτεκνων / πολύτεκνων Αττικής Αγιος Νεκτάριος, δωρεάν.
Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά, είναι πολύτιμη σε όσους το έχουν ανάγκη...
Σχετική δημοσίευση https://spaan.gr

Ενημερωτική ημερίδα και αναβάθμιση της ΚΕΜΕΤΑ σε SIEMENS SOLUTION PARTNER

Picture1

H SIEMENS & H KEMETA οργάνωσαν από κοινού ημερίδα στο POLIS GRAND HOTEL στο κέντρο της Αθήνας.
Προσκεκλημένοι ήταν στελέχη τεχνικών εταιρειών, μελετητές, αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος κ.α.
Η θεματολογία ήταν:

Διαβάστε Περισσότερα

Βράβευση της ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ από τη SIEMENS HELLAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο εκπρόσωπος της SIEMENS HELLAS παρέδωσε στους ιδιοκτήτες της KEMETA ΟΕ (Ευάγγελο Κωνσταντέα και Γιάννη Μαθιουδάκη) την πλακέτα με την διάκριση AWARD OF APRECIATION for the excellent cooperation in 2018 σε αναγνώριση των προσπαθειών της ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ για την εγκατάσταση συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης με χρήση NOVEC1230, SIEMENS SINORIX1230 καθώς και διευθυνσιοδοτούμενων συστημάτων πυρανίχνευσης.

Παράλληλα οι μηχανικοί της ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ υποστηρίζουν το προϊόν της SIEMENS εκπαιδεύοντας μηχανικούς στην Νότια Κορέα και στην Αλβανία.

➤ Μάθετε περισσότερα για την μελέτη, προμήθεια και εγακτάσταση συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης κτιρίων από την ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ 

➤Δείτε έργα της ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ στη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή Συστημάτων ΠυρασφάλειαςΠυροσβεστικών μέσωνΣυστημάτων Ασφαλείας - Ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας (B.M.S.) και φωτοβολαικών

 

Πυράντοχες θύρες στα γραφεία της εταιρίας ΣΟΛ A.E.

Στα πλαίσια συνεργασίας με την εταιρία ΠΙΠΙΛΙΟΣ Κ . – ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε., μας ανατέθηκε τον Ιανουάριο του 2018 η διαμόρφωση ανοιγμάτων, η προμήθεια και η τοποθέτηση πυράντοχων θυρών με πυραντίσταση 90’ στα γραφεία της εταιρίας ορκωτών λογιστών ΣΟΛ Α.Ε, στην Φωκίωνος Νέγρη 3 στην Κυψέλη.  
Περιγραφή έργου τοποθέτησης πυράντοχων θυρών

Διαβάστε Περισσότερα

Μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας για Μελετητικά Γραφεία και Κατασκευαστικές Εταιρείες από την εταιρεία ΚΕΜΕΤΑ

Οι κύριοι πελάτες της K.E.M.E.T.A. είναι Μελετητικά Γραφεία και Κατασκευαστικές Εταιρείες στους οποίους δίνεται η δυνατότητα αφ’ ενός μεν να προδιαγράψουν προϊόντα και υλικά υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων, αφ’ ετέρου δε να βρίσκουν λύσεις σε απολύτως εξειδικευμένα θέματα και να προμηθεύονται όλα τα προϊόντα Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Πυρασφάλειας από μια μόνο πηγή (ONE STOP SHOP)

Διαβάστε Περισσότερα

Η απαξίωση των Συστημάτων Ασφαλείας

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε πολλά κτίρια είναι η απαξίωση των ήδη εγκατεστημένων συστημάτων πυρασφαλείας, επισημαίνει ο Ευάγγελος Κωνσταντέας, ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α.

Συνοπτικά μπορούμε να εστιάσουμε στα εξής:

Α. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
1. Η καλωδίωση των συστημάτων πυρασφαλείας (είναι υποχρεωτικό από την ισχύουσα νομοθεσία) να γίνεται με πυράντοχα καλώδια. Σε πολλές εγκαταστάσεις έχουμε βρει καλωδιώσεις με χρήση τηλεφωνικών, UTP, ΝΥΜ κλπ. καλωδίων.
Οι εγκαταστάσεις αυτές παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα ψευδοσυναγερμών που στο τέλος οδηγούν σε απαξίωση του συστήματος (μειωμένη αξιοπιστία).
Σε περίπτωση που αυτών των τύπων τα καλώδια είναι τοποθετημένα σε συστήματα αυτόματης κατάσβεσης θα πρέπει να γίνει άμεσα αντικατάστασή τους. Η εργασία αυτή είναι απαραίτητη διότι τα καλώδια που δεν έχουν προστασία διαρρέονται από επαγωγικά ρεύματα που παράγονται από την λειτουργία γειτονικών συσκευών και μπορεί να ενεργοποιήσουν τις διατάξεις εκτόνωσης του συστήματος κατάσβεσης.
2. Λανθασμένη επιλογή υλικού. Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Θα δούμε απλούς ανιχνευτές καπνού τοποθετημένους σε μεγάλα ύψη, σύνδεση στο ίδιο σύστημα υλικών μη συμβατών μεταξύ τους.
3. Έλλειψη στοιχείων του έργου. Για παράδειγμα δεν υπάρχουν στο αρχείο της επιχείρησης σχέδια του συστήματος, καταγραφή ζωνών, εγχειρίδια υλικών, κωδικοί μηχανικού και χρήστη και τέλος πολύ σημαντικό δεν υπάρχουν τα πιστοποιητικά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ αναζητά να προσλάβει ΤΕΧΝΙΚΟ εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας!

Η εταιρεία μας, με έδρα στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής και με δραστηριότητα σε όλη τη Ελλάδα, αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων συστημάτων ασφαλείας για κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο.

Όραμα μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων κι επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται, διασφαλίζοντας ότι όλα όσα έχουν ουσιαστική αξία για εκείνους είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού πλάνου μας, η εταιρία αναζητά να προσλάβει Τεχνικό εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας πλήρους απασχόλησης. O μελλοντικός συνεργάτης θα ενταχθεί στην ομάδα εγκατάστασης και συντήρησης, με κύρια καθήκοντα την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης, CCTV και ελέγχου πρόσβασης

Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε εγκαταστάσεις, άδεια εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας, καλή γνώση Η/Υ , άδεια οδήγησης και ηλικία έως 40 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με τίτλο "CV-FIELD ENGINEER (ονοματεπώνυμο)" 

Δοκιμή στο Σύστημα Αυτόματης Κατάσβεσης του Χώρου Αποθήκευσης Αρχείου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Για να ολοκληρωθεί η παράδοση του έργου ‘ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’ Η Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α. πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες δοκιμές που έχουν γίνει σε συστήματα υψηλής πίεσης CO2. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, στον χώρο εγκαταστάθηκε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να καταγράψει το χρονικό. Η ενεργοποίηση του συστήματος έγινε με χρήση του κομβίου κατάσβεσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάρια Πυρασφάλειας σε εταιρείες από την ΚΕΜΕΤΑ

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας, διοργανώνει σεμινάρια παρακολούθησης

"Περί Πυρασφάλειας" για εταιρείες.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

✓ Νομοθεσία και ορισμοί πυροπροστασίας
✓ Γενικά περί φωτιάς- Χημεία της καύσης
✓ Συγκρότηση- Εκπαίδευση ομάδων πυρασφάλειας
✓ Μέτρα παθητικής πυροπροστασίας
✓ Συστήματα- Μέσα ενεργητικής πυροπροστασίας
✓ Κατηγορίες πυρκαγιών- πυροσβεστήρες
✓ Εκπαίδευση πραγματικής χρήσης πυροσβεστήρα

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ: Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα συναγερμού;

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα συναγερμού; Πόσο κάνει ένας συναγερμός; Ο γνωστός του ξαδέλφου της θειάς μου βάζει συναγερμούς και είναι πολύ καλός μάστορας. Έβαλα το καλύτερο σύστημα συναγερμού Θέλω το σύστημα να είναι απλό και να μην πολυασχολούμαι. Όλα τα ποιο πάνω είναι συνηθισμένες εκφράσεις, ερωτήσεις που όλοι ακούμε συχνά. Τι ακριβώς όμως πρέπει να κοιτάξουμε πριν επιλέξουμε εγκαταστάτη και σύστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Το 95% του συνόλου των επιθέσεων μέσω διαδικτύου σε μία επιχείρηση οφείλεται σε... ανθρώπινη αδυναμία!

Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για τις συναλλαγές της με το ∆ημόσιο ή τις Τράπεζες. Οι περισσότερες επιχειρήσεις με ποσοστά άνω του 75% χρησιμοποιούν το ∆ιαδίκτυο για: Ενημέρωση/Πληροφόρηση (από τις ιστοσελίδες), πρόσβαση σε έντυπα από τις ιστοσελίδες ∆ημοσίων φορέων (π.χ. έντυπο δήλωσης ΦΠΑ) και Επιστροφή/Υποβολή συμπληρωμένων εντύπων (π.χ. υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος, ΦΠΑ, κ.α.). Σε ποστοστό 92% οι οικονομικές συναλλαγές κάθε επιχείρησης, πλέον διεκπαιρεώνονται μέσω διαδικτύου. Πόσο ασφαλής είναι η επιχείρηση, δεδομένου ότι το 95% του συνόλου των επιθέσεων μέσω διαδικτύου που δέχεται μία επιχείρηση περιλαμβάνει ανθρώπινο λάθος!

Από τις πιο συχνές αιτίες επιθέσεων που οφείλονται σε ανθρώπινο σφάλμα είναι:

Διαβάστε Περισσότερα

Προμήθεια ειδικού εξοπλισμού Πυρασφάλειας του οίκου TYCO από την ΚΕΜΕΤΑ.

Η Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α ανταποκρινόμενη στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της για υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά, παραδίδει σε όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων

Διαβάστε Περισσότερα

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας