Η εταιρία έχει αδειοδοτηθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με την απόφαση Α.Π. 3015/39/60/2010στ. H ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την TÜV intercert με αριθμό πιστοποιησης 10-Q-30044-TIC για την μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας.

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού - Συστήματα Ασφαλείας

Λίγα λόγια για τα Συστήματα Συναγερμού

Τα Συστήματα Συναγερμού συνήθως αποτελούνται από την Κύρια Μονάδα Ελέγχου που είναι προγραμματιζόμενη, το πληκτρολόγιο, τα αισθητήρια διαφόρων τεχνολογιών (π.χ, μαγνητικές επαφές, Παθητικοί ανιχνευτές υπερύθρων, κλπ) και τις  οπτικές ή ηχητικές συσκευές αναγγελίας συναγερμού(Σειρήνες, αναλάμποντα φώτα). Η διασύνδεση των επί μέρους συσκευών στα Συστήματα Συναγερμού και συνολικά του συστήματος γίνεται είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Συνήθως κάθε προσπάθεια παραβίασης της προστατευόμενης ιδιοκτησίας μεταδίδεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου σε ένα Κέντρο λήψης σημάτων, προκειμένου να ακολουθήσει η αντίδραση της υπηρεσίας εκείνης που είναι εντεταλμένη να λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ( Η Αστυνομία, ή κάποια Ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας). Ανάλογα με το μέγεθος, την τοπολογία και την διαμόρφωση του υπό προστασία κτιρίου, η εταιρεία μας προτείνει στους υποψήφιους πελάτες της την επιλογή του κάλύτερου συνδυασμού στα Συστήματα Συναγερμού καθώς και των συσκευών και υλικών, με κριτήριο την απόδοση και το κόστος

Τα Συστήματα Συναγερμού ανήκουν στην οικογένεια των συστημάτων ασφαλείας. Για να διαβάσετε περισσότερα για τα Συστήματα Ασφαλείας επιλέξτε:

Συστήματα συναγερμού
Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας
Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Access Control
Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης - CCTV
 

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας