"Η εταιρία ΑΡΓΥΡΙΟΥ συγχωνεύτηκε με την εταιρία ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ με στόχο την συμπαραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας Πυροσβεστικών Συγκροτημάτων, Αντλητικών Συγκροτημάτων και Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών".

Πυροσβεστικά Συγκροτήματα Κτιρίων

Λίγα λόγια για τα Πυροσβεστικά Συγκροτήματα Κτιρίων

Τα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ARGYRIOU  κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα διεθνή πρότυπα και τις προδιαγραφές της σύγχρονης τεχνολογίας. Παραδίδονται πλήρη, συναρμολογημένα αφού έχουν υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και ρυθμίσεις, ενώ η Εταιρεία μας αναλαμβάνει, χωρίς επιβάρυνση, την διαδικασία μεταφοράς, εκκίνησης & επίδειξης λειτουργίας στο χώρο σας (εντός Αττικής). Η διαδικασία κατασκευής των ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ακολουθεί το πρότυπο ποιότητας ISO 9000 ενώ το τελικό προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση ΑΡΓΥΡΙΟΥ.

Για να διαβάσετε περισσότερα για τα Πυροσβεστικά Συγκροτήματα Κτιρίων επισκεφθείτε το www.argyriousa.com.gr ή επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει παρακάτω:

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΚΕΛΟΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΣΚΕΛΟΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΚΕΛΟΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΒΑΣΗ

"Με την συγχώνευση αυτή, η ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ ανοίγει νέους δρόμους για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών στο βιομηχανικό και κτηριακό εξοπλισμό. Πλέον αυξάνουμε την ανταγωνιστικότητά μας και οδηγούμαστε σε μια νέα εποχή."

Βαγγέλης Κωνσταντέας // Τεχνικός Διευθυντής της ΚΕΜΕΤΑ ΟΕ

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας