Πυροδιαμερισματοποίηση Κτιρίων από την ΚΕΜΕΤΑ.

Οι απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων στον τομέα της παθητικής πυρασφάλειας είναι αυξημένες. Μια εγκατάσταση παθητικής πυρασφάλειας πρέπει να εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία σε κατάσταση ανάγκης χωρίς να επεμβαίνει στην λειτουργικότητα του χώρου χωρίς να αλλάζει την αισθητική του χώρου.
Η εφαρμογή μπορεί να περιλαμβάνει πυράντοχες κουρτίνες, πυράντοχα ρολά και πυράντοχες θύρες με δείκτες αντοχής έως και 120 Min.
Η χρήση τυποποιημένων προϊόντων με εργοστασιακή πιστοποίηση δεν αποκλείει την εγκατάσταση χωρισμάτων σε ειδικές διατάσεις ή με ειδικές προδιαγραφές.
Έτσι ένα χώρισμα μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αλλά να είναι κατασκευασμένο από γυαλί ή να έχει κάλυψη με ξύλο. Οι πόρτες μπορούν να είναι τυποποιημένων διαστάσεων ή και κατόπιν παραγγελίας ειδικών διαστάσεων μονόφυλλες, δίφυλλες, συρόμενες, με θυρίδα, γυάλινες κ.λπ.

            

 

Η ΚΕΜΕΤΑ μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα σύστημα που θα καλύψει τις ανάγκες του κτιρίου σας στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9525333 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εχετε καποια απορια;DemoΕπικοινωνηστε μαζι μας