Skip to main content

Γενικοί όροι πώλησης 

    1. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.
    2. Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μας μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους.
    3. Εξόφληση θεωρείται μόνο η εμπρόθεσμη πληρωμή όλων των αξιόγραφων που ο αγοραστής παρέδωσε στην εταιρία μας ή η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.
    4. Τα τιμολόγια εξοφλούνται εντός 10 ημερών από την έκδοσή τους εκτός άλλης ειδικής συμφωνίας. Μετά την παρέλευση των ημερών που αναγράφονται στον τρόπο πληρωμής, οφείλονται από τον αγοραστή οι νόμιμοι τόκοι υπερημερίας.
    5. Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, μόνο κατόπιν εγκρίσεως της πωλήτριας εταιρίας και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιστρέφονται βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση την οποία παρελήφθησαν.
    6. Μέχρι την πλήρη εξόφληση των εμπορευμάτων, ο πελάτης ευθύνεται για τυχόν φθορές που θα προξενηθούν στα εμπορεύματα που έχει παραλάβει.
    7. Η αποδοχή και παραλαβή του παρόντος, συνιστά αυτομάτως πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο παραλήπτης υποχρεούται να το γνωστοποιήσει εγγράφως στην εταιρία μας εντός 48 ωρών από την παραλαβή.
    8. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας με υπαιτιότητα του πελάτη, η προκαταβολή εκπίπτει ως ποινική ρήτρα και αποζημίωση υπέρ της εταιρείας μας, η οποία δικαιούται να απαιτήσει και κάθε περαιτέρω ζημία που έχει υποστεί.
    9. Για κάθε διαφορά που προκύπτει από την παρούσα συναλλαγή, αρμόδια ορίζονται τα Διοικητικά Δικαστήρια Αθηνών.

Κατεβάστε τους όρους σε αρχείο PDF

 
Μέλη της BNI Greece , του μεγαλύτερου επιχειρηματικού δικτύου ανάπτυξης και συνεργασίας παγκοσμίως
 
Μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Στόχος της ΕΕΝΕ αποτελεί η ανάπτυξη και προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μέσα από ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο με την πολιτική ηγεσία του τόπου, την κοινωνία και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης.
 
Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ). Το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που υποστηρίζει τη διαμόρφωση / υποστήριξη προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας, ώστε να αποτρέπονται / μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις σχετικά με την κατάρτιση νόμων, αποφάσεων και κανονισμών προδιαγραφών πυροπροστασίας και μηχανισμού τήρησής τους.
Ρήγα Φεραίου 16β
Νέα Χαλκηδόνα
14343, Αθήνα
  • ΑΡ. ΓΕΜΗ 069685103000